Sms lån direkt utbetalning dygnet runt

Många långivare i Sverige går ut med att man erbjuder sms lån med direkt utbetalning dygnet runt så gäller detta enbart under vissa förutsättningar.

I dagsläget finns det ingen långivare, till vår kännedom, som erbjuder snabblån eller sms lån med utbetalning dygnet runt. 

När betalas sms lån ut på vardagar? 

Vardagar – mellan klockan 08:00 – 21:00 

När betalas sms lån ut på helger? 

Helger – mellan klockan 11:00 – 18:00 

Du bibehåller dock möjligheten att ansöka om sms lån dygnet runt på långivarens hemsida. Där du kan signera direkt med BankID. Men utbetalning sker ofta enligt vad vi angivit ovan. 

Sms lån som ska betalas ut direkt? 

Du behöver ha konto i den eller de banker som kreditinstitutet använder sig av. Har du konto i en annan bank så kan du få vänta till nästföljande dag innan du har pengarna. Följande banker är vanligast bland långivarna: Nordea, Swedbank, Danske Bank, SEB och Handelsbanken. En annan förutsättning för att du ska få låna pengar direkt är att du ansöker och blir beviljad lån under öppettider. Genom att vända dig till sms-lånebolag så har du möjlighet att få pengarna utbetalda oavsett om det är vardag eller helg. Ansökningsprocessen är dessutom smidig och tar på sin höjd några minuter. Hur fort du får pengarna varierar och beror till stor del under vilken tid du ansöker och vilken ekonomisk situation du har.

Varför behöver man pengarna direkt? 

Behovet av pengar kan komma plötsligt. Det blev inte som du tänkt det och du hamnar i en sits där du behöver låna pengar. Det kan vara något akut som att bilen du tar till jobbet varje dag gått sönder och du behöver laga den på stört. Oavsett anledning så är det din ensak, problemet kan ju vara att du inte har pengarna här och nu. Du behöver då kanske låna en mindre summa pengar som du sedan kan betala tillbaka efter nästa lön. 

Sms lån direkt utbetalning dygnet runt Overall rating: ★★★★★ 4.7 based on 10 reviews.
5 1