Låna med betalningsanmärkning utan UC

Har du råkat få en betalningsanmärkning på grund av slarv? Du kan låna med betalningsanmärkning utan UC.

Kan jag låna utan UC med betalningsanmärkning? 

Många långivare drar i handbromsen så fort en ansökan från personer med anmärkningar kommer in, dvs. totalstopp. Det finns däremot långivare som vill bedöma varje individs aktuella betalningsförmåga. En anmärkning kan ju i många fall bero på slarv eller tillfälligheter som inte är aktuella längre. De rådande ekonomiska förutsättningarna att betala ränta och amortering på ett lån kan vara mycket goda trots att en betalningsanmärkning finns sen gammalt. Faktum är att det var långivare som var först med att göra individuella kreditbedömningar.

Får jag lika bra villkor om jag ansöker om lån utan kreditprövning med betalningsanmärkning? 

De flesta snabblåneföretagen sätter en fast ränta för sina sms lån, i dessa fall behöver gamla betalningsanmärkningar inte innebära att du får sämre villkor. Det vanliga är dock att du kommer få betala mer i ränta än om du inte hade haft anmärkningar, detta för att långivaren tar en större risk.

Gör en realistisk budget

Det är helt och hållet din business varför du behöver ta ett snabblån med betalningsanmärkning. Men som med alla lån så är det viktigt att du kan betala tillbaks skulden inom den avtalade kredittiden. Snabblån existerar för att täppa tillfälliga glapp i ekonomin.

Så gör en grundlig budgetkalkyl där du är helt ärlig med inkomster och utgifter innan du lämnar din låneansökan. Se till att du har inkomster som med god marginal kan täcka återbetalningen. Lån utan inkomst finns till viss mån men är sällan något att rekommendera.

Låna med betalningsanmärkning utan UC Overall rating: ★★★★★ 4.7 based on 10 reviews.
5 1